Saturday , 22 October 2016
Terbaru

Servis Membina Laman Web

Contact Form Shortcode Error: Form 4 does not exist

Servis Ini Akan Tamat Hari Ini Jam 3pm!

Mahukah Anda Mendapatkan Sebuah Laman Web Idaman Anda Sendiri?

Tawaran Istimewa!

Potongan Harga Sehingga 50%!

Tawaran Akan Tamat Dalam Tempoh:

[COUNTDOWN]

Zaman sekarang ini internet(Motivasi Perniagaan) Membaca Email Berguna Yang Tak Guna!. Baca ... » telah menjadi keperluan harian masyarakat kitaCelik Hati Kita. Baca ... ». Setiap hari jutaan orang mengakses internet. Mereka melakukan berbagai urusan dalam internet, dari berhibur hinggalah berurusniaga. Apa yang menjadi perantaraan antara aktiviti mereka dengan internet ialah laman web.

FacebookDosa Pahala Facebook Kita Sebelum & Selepas Mati. Baca ... », Youtube, Google, Blog dan seumpamanya ialah laman web yang sangat popular saat ini. Tidak kurang juga laman web yang menjual berbagai produk(Informasi) Apa itu Industrial Design?. Baca ... » seperti Mudah.my, Ebay, Zalora, Lelong.com dan lain-lain. Selain itu ramai individu persendirian menghasilkan laman web untuk membina kredibiliti, berdakwah, menulis jurnal dan sebagainya. Mereka semua ini bukan hanya menghasilkan laman web kosong tetapi juga menjana pendapatan(Perniagaan) Bagaimana Firefox menghasilkan wang?. Baca ... » dan menguruskan perniagaan(Perniagaan) Mana Lagi Banyak 100 atau 1000. Baca ... » hanya dari rumah.

Mahukah Anda Jadi Sebahagian Dari Mereka?

Jika ya, InsyaAllah saya bolehTak Pandai Bukan Tak Boleh. Baca ... » membantu. Saya boleh hasilkan pelbagai jenis laman web yang anda impikan dengan satu harga sahaja. Anda boleh pilih samada mahu hasilkan laman web perniagaan, blog, kedaiIdea Buat Duit-2.2. Baca ... » onilne (shopping cart), forum dan sebagainya.

Berapakah harga yang ditawarkan?

Harga Pasaran

RM450 – RM1500

Harga Saya:

RM300 Sahaja!!

Ya! RM300 sahaja. Dengan RM300 anda boleh hasilkan laman web idaman anda. Tidak perlu lagi mencari programmer yang mengenakan bayaran yang tinggi. Tidak perlu lagi untuk sakit kepala memikirkan cara menghasilkan laman web yang rumit. Saya akan hasilkan laman web asas untuk anda supaya ia boleh berfungsi dengan baik. Saya juga akan menyediakan video tutorial bagaimana cara untuk anda menguruskan laman web tersebut. Setelah mahir, anda boleh update dan uruskan laman web anda sendiri tanpa perlu menunggu orang lain lakukannya untuk anda.

RM300 Masih Mahal?

Baik, saya beri potongan 50% khas untuk anda hari ini sahaja!

Anda hanya perlu bayar:

RM150!

Tawaran ini hanya diberikan kepada anda hari ini sahaja. Anda masih ada beberapa jam untuk membuat tempahan dengan harga RM150:

[COUNTDOWN]

Spesifikasi Laman Web Adalah Seperti Berikut:

  • Mendapat 1 domain name (contoh: www.nama-anda.com)
  • Menggunakan hosting kami dengan spesifikasi unlimited space dan unlimited bandwidth
  • Menggunakan script daripada WordPress.
  • Boleh menghasilkan 5 email(Motivasi Perniagaan) Membaca Email Berguna Yang Tak Guna!. Baca ... » atas nama domain anda. Contoh: admin@nama-anda.com.
  • Web akan dihasilkan lengkap dengan Homepage, tentang, borang hubungi, blog dan beberapa halaman tambahan yang anda boleh tentukan sendiri.
  • Anda turut akan dibekalkan dengan video tutorial untuk menguruskan laman web tersebut. Terdapat lebih kurang 30 video tutorial yang dapat anda pelajari untuk menguruskan laman web tersebut.
  • Bayaran domain adalah RM50 setahun.
  • Memasang fungsi Facebook Comment yang akan terpapar pada setiap post.
  • Memasang social button pada laman web anda di mana anda dan pembaca boleh share setiap post yang anda paparkan.

Kelebihan Laman Web Menggunakan Script WordPress

Theme Premium Yang Cantik & Elegant

Saya mempunyai 75 theme premium yang boleh anda pilih untuk digunakan dalam laman web anda. Theme ini adalah dari Elegant Theme. Anda boleh pilih mana-mana theme yang anda suka sebagai laman web anda. Selebihnya saya akan uruskan untuk anda. Lihat gambar di bawah sebagai rujukan atau klik di sini untuk melihat keseluruhan theme yang ada.

Masa Yang Tinggal Untuk Harga RM150:

[COUNTDOWN]

Bagaimana Cara Membuat Tempahan?

Untuk membuat tempahan, sila ikuti langkah2 di bawah:

Langkah 1:

Masukkan Wang RM300 Ke Mana-mana Akaun Berikut:

CIMB BANK

No Akaun: 13020146435525
Nama: Wan Muhd Ali
3rd Party Email: wanwma@gmail.com

Maybank

No Akaun: 162085640853
Nama: Nur Iman(Agama) Apa Itu Bidaah?. Baca ... » Najlaa
3rd Party Email: wanwma@gmail.com

Langkah 2:

Isikan butiran diri anda dan bukti pembayaran di bawah:

 

2 comments

  1. tlg berikan sy kerja partime,iaitu menguruskan laman sosial y anda bina.tQ,sy cma amik upah smingu rm50 shja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*