Friday , 21 October 2016
Terbaru

Kad Raya Kartun Muslimah (Untuk Ahli)


Follow Penulis Di Facebook

Buat ahli blog saya, kali ini saya akan hadiahkan kepada anda kad raya(Umum) Salam Aidilfitri. Baca ... » muslimah. Kad(Umum) Salam Aidilfitri. Baca ... » raya ini disediakan dengan file PSD iaitu file Adobe Photoshop. Dengan itu bolehTak Pandai Bukan Tak Boleh. Baca ... » letakkan nama, ucapan dan ubah rekabentuk grafik kad ini sesuka hati. Terdapat 10 kad semuanya. Buat pembaca blog biasa, saya berikan 2 kad percumaMaaf, Terlupa Nak Bagitahu Pasal Desktop Kalendar Percuma April 2010. Baca ... » di bawah untuk anda gunakan bagi menghantarkan ucapan raya kepada orang tersayang dan kenalan.

Klik pada gambar dan save gambar dalam komputer anda.

Di bawah ini pula adalah sample 10 kad keseluruhan yang disediakan khas untuk ahli sahaja. Selain dari kad di bawah, saya juga turut menyediakan video tutorial cara-cara untuk mengubah kad yang diberikan mengikut citarasa anda.

Jika anda adalah ahli blog ini, sila semak email(Motivasi Perniagaan) Membaca Email Berguna Yang Tak Guna!. Baca ... » anda untuk mendapatkan link downloadDownload Kartun Muslimah Cantik. Baca ... » kad raya ini. Anda akan di bawa ke halanan hadiahLangkah Membina Hubungan Baik Dengan Pelanggan. Baca ... » di mana di sana saya sediakan semua bahan-bahan hadiah yang saya bekalkan untuk ahli. Jika anda tidak menemui email tersebut walaupun telah menjadi ahli, sila semak di bahagian SPAM kerana ia mungkin termasuk ke situ.

Kepada mereka yang ingin berdaftar sebagai ahli blog ini. Anda boleh isikan nama dan email pada bahagian sidebar yang disediakan disebelah. Jika anda punyai akaun FacebookDosa Pahala Facebook Kita Sebelum & Selepas Mati. Baca ... », klik saja butang Register (berwarna biru) yang terdapat di sebelah.

Selepas selesai, kartun akan dihantar ke email anda. InsyaAllah..
Masukkan Email Anda Di Sini Untuk Mendapatkan Artikel Akan Datang Dari Blog ini Terus ke Email Anda:
2 comments

  1. Assalamu’alaikum.
    Saya membutuhkan desain kartun untuk latar belakang leaflet kajian remaja muslimah. Jika berkenan maukah anda mengirimkan via email kepada saya desain anda? Jazakallahu khairan katsir saya ucapkan sebelumnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*