Friday , 21 October 2016
Terbaru

Tidur Di Ribaan Isteri


Follow Penulis Di Facebook

KOTA BHARU: Sering tidur15 Pintu Syaitan & 15 Pintu Menghalang Syaitan Dalam Diri. Baca ... » di riba isteriBagaimana Kalau Dah Terlanjur?. Baca ... » setiap kali pulang ke rumah selepas menjalankan tugas harian antara rahsia kebahagiaan rumah tanggaMacam Mana Nak Hilangkan Rasa Curiga Pada Suami?. Baca ... » Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat.

Menurutnya, walaupun kadangkala pulang ke rumah pada jam 2 atau 3 pagiAmalan Di Awal Pagi. Baca ... », isterinya, Datin Tuan Sabariah Tuan Ishak tidak pernah merungut dan sebaik meletakkan kepala di riba isterinya, semua masalah yang semak dalam benak seperti hilang begitu saja.

“Saya juga berselawat ke atas nabi(Agama) Apa Itu Bidaah?. Baca ... » sebanyak 41 kali setiap hari dan isteri perlu bersabar serta diam setiap kali melihat suamiBagaimana Kalau Dah Terlanjur?. Baca ... » marah15 Pintu Syaitan & 15 Pintu Menghalang Syaitan Dalam Diri. Baca ... ».

“Suami juga perlu menjaga kebajikan makan minum dan tempat tinggal keluarga, selalu membaca al-QuranAl-Quran Terpelihara Dari Kebakaran. Baca ... » serta sentiasa mendoakan kesejahteraan anak-anak(Umum) Didik Anak Kita Mulai Sekarang. Baca ... »,” katanya ketika berucap pada Sambutan Hari Suami Isteri6 Minggu, 6 Bulan dan 6 Tahun Selepas Kahwin.... Baca ... » dan Pelancaran BukuAna Muslim - Sebuah Jenama Dakwah. Baca ... » Panduan Keluarga Mawaddah, di sini, semalam.

Pada majlis itu, Nik Abdul Aziz dan isterinya yang mempunyai lima anak8 Surah Untuk Anak. Baca ... » lelakiSaya Tidak Percaya Adanya Tuhan!. Baca ... » dan lima perempuanOrang-orang Yang Menanggung Dosa Kerana Seorang Wanita. Baca ... » serta 56 cucu, bakal menyambut ulang tahun perkahwinan6 Minggu, 6 Bulan dan 6 Tahun Selepas Kahwin.... Baca ... » ke-50 pada 20 November ini selepas melangsungkan perkahwinan pada 1962.

Beliau turut dipilih sebagai Ikon Keluarga Mawaddah Peringkat Kelantan 2012 manakala lima pasangan lagi turut menerima HadiahLangkah Membina Hubungan Baik Dengan Pelanggan. Baca ... » Pasangan Terpilih pada majlis berkenaan.

Dalam perkembangan lain, Nik Abdul Aziz berkata, statistik menunjukkan terdapat lebih 234,000 anak tidak sah taraf, 81,000 daripadanya MelayuKepercayaan Melayu, Amalan Khurafat dan Adat Resam. Baca ... » yang direkodkan di negara ini sejak 2006 hingga 2010 di seluruh negara amat mengejutkan. Katanya, semua masalah itu timbul akibat tiada lagi wujud rasa takwa kepada AllahIblis Penyuluh Jalan. Baca ... » S.W.T.

“Masalah ini menyebabkan kerajaanCetusan Rasa Rakyat Marhaen. Baca ... » terpaksa mengeluarkan belanja bagi membina pusat perlindungan kepada anak ini (anak tidak sah taraf).

“Akibat tidak menjaga agama dan pergaulan terlalu bebas seperti sering ke kelab malam dan minum arak, maka ia boleh menjurus kepada zinaApa itu Zina Hati?. Baca ... »,” katanya.

Pada masa sama, Nik Abdul Aziz turut mencadangkan sambutan Hari ValentineKenapa Hari Valentine Haram?. Baca ... » yang biasa disambut dengan pelbagai acara yang penuh maksiatPerbezaan Lagenda Budak Setan Dengan Ali Setan Sekarang. Baca ... » diganti dengan Sambutan Hari Suami Isteri oleh umat IslamUstaz Azhar Idrus. Baca ... ».

Harian Metro
Masukkan Email Anda Di Sini Untuk Mendapatkan Artikel Akan Datang Dari Blog ini Terus ke Email Anda:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*