Saturday , 19 August 2017
Terbaru

Link

Di sini saya senaraikan link ke blog/forum/laman web rakan-rakan yang menarik dan sentiasa menjadi rujukan dan tempat persinggahan saya.

Blog Motivasi

Motivasi Kerja

Kehidupanku Aspirasi

imotivasi

Saifulislam

Kaunseling Kerjaya

Rijal82

Individu Cemerlang

Universiti Terbuka PTS- Ainon Mohd

Zamri Mohamad

AinMaisarah

Perniagaan Internet

Blog IrfanKhairi.com

SmartUsaha.com

Majalah IM

SaifulSham.com

MohdAmirol.com

Rahsia Perniagaan Internet

Artist/ Pelukis/ Kartunis dll

Kartunis Ubi

Teman Seperjuangan

Blong Mantra

Pemburu Impian

Aku X-PO

CahayaCinta

yanmieonline.com

Ideas.Think.Share

$uR@TaN @ KeBeTuL@n

Anjung Web

Hairilhazlan.com

Panduanpercuma

Bicara Tok Jogho

Cik Sembang

Mohd Isa

Nota Seorang Blogger

A Muslim House

Menarik

Oh! Tidak!

Realiti konspirasi

Forum

Wang Cyber

Mesra.net

WanitaMelayu.com

Kepada sesiapa yang ingin bertukar-tukar link dengan saya, anda boleh maklumkan kepada saya di ruangan komen di bawah. Bagaimanapun tidak semua blog atau laman yang sesuai saya letakkan di sini. Saya memohon maaf terlebih dahulu jika saya tidak dapat meletakkan link ke halaman anda di sini. Sekian saja..

37 comments

    • Wah! Bro Memang pantas! Memang individu yang patut dijadikan contoh! Terima kasih! Saya juga sudah menambah link bro di sini. Nanti saya akan gunakan WP Social Blogroll Plugin seperti cadangan bro dan masukkan link bro sekali lagi! Thanks a lot!

  1. Sy add blog u..kat my blog…thanks..

  2. Salam Wan..
    Tkasih krn sudi juga Wan mnyinggah dan mbaca blog akak yg tak seberapa nyer tuh! Tahniah pd Wan, create blog yg begitu kreatif! Tnyata tak tcapai tangan akak nak buat.. anyway, tahniah sekali lagi Wan!

    Keep up wt ur gud works..:-)

    Ikhlas, kak Suhana.

    • W’salam..

      Sama-sama kak..saya secara tak sengaja jumpa blog akak..tapi saya nampak banyak info yang berguna…terima kasih untuk akak juga!

  3. If you are willing to buy a car, you will have to get the mortgage loans. Moreover, my mother usually takes a student loan, which is the most rapid.

  4. salam wan,

    jom tukar link dgn blog2 tok! blog2 tok mcm kat bawah ni

    PanduanPercuma.info – http://panduanpercuma.info dan Bicara Tok Jogho – http://tokjogho.com

    tok dah linkkan blog ni kat kedua2 blog tok tu!! TQ

  5. terima kasih menyinggah blog aku erk, leh kita exchange link ? http://hairilhazlan.com

  6. mari menukar-nukar link ya..

  7. salam..jom brtukar link!

  8. salam, nak link exchange blh? kalau dah letak, sila msg sy yerk. 🙂

  9. salam 🙂 ziarah petang,smg saudara terus maju jaya dalam bidang yang diceburi dan mendapat redha allah .

    mai dari http://senyumansemngtsaudara.blogspot.com/

  10. saya nak cuba nasib nak exchange link
    sy dh letak link bro

  11. assalamualaikum…

    moga terus istiqomah dalam menulis….(^_^)

  12. Manusia – akan menutup kesalahan sendiri dengan meletakkan kesalahan itu pada orang lain sebelum orang lain nampak kesalahan itu pada diri kita. Ralat – sebelum org lain nampak kesalahan kita, kita akan menyalahkan org lain terlebih dahulu. itulah manusia zaman ini.

  13. Salam, leh exchange link tak….saya dah letak link web tuan kat blog saya…so harap dapat pertimbangan untuk pertukaran link blog k.,

    http://zakizakirin.wordpress.com/

    tq

  14. Salam Wanma
    Jom Tukar link. moga dapat manfaat bersama. dulu sekolah darul Taqwa kan.

  15. sy pun slalu tgk site anda utk rujukan…

  16. di jemput singgah ke http://www.mystory-suhaila.blogspot.com jika boleh bertukar link. x boleh pun x mengapa…sy tetap memasukkan link anda dlm blog sy…terima kasih.

  17. salam juang!! moge terus pasakkan istiqomah @ jalan dakwah! siirru ala barakatillah!!

  18. Salam,
    Ada hajat sikit untuk bertukar2 link. Saya dah pun ada blog tuan ke blog saya. Tima kasih daun keladi ye.

  19. Hey there. I discovered your site by way of Google while looking for a comparable matter, your site came up. It looks great. I have bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

  20. Hiya, I’m really glad I’ve found this info. Today bloggers publish only about gossip and net stuff and this is really irritating. A good web site with interesting content, this is what I need. Thank you for making this site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

  21. I have to show some appreciation to this writer just for bailing me out of this type of predicament. As a result of exploring throughout the the net and seeing thoughts which were not pleasant, I figured my life was gone. Existing without the solutions to the problems you have solved through your article is a serious case, and the ones which could have badly damaged my career if I hadn’t encountered your site. Your own capability and kindness in touching a lot of things was very helpful. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t discovered such a thing like this. It’s possible to at this point look ahead to my future. Thanks very much for your skilled and amazing guide. I will not be reluctant to propose your web page to anyone who will need direction about this topic.

  22. Hiya, I’m really glad I’ve found this info. Today bloggers publish only about gossip and internet stuff and this is actually frustrating. A good site with interesting content, that is what I need. Thank you for making this website, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*