T-Shirt Muslimah Kempen Aurat Saya Maruah Saya


Follow Penulis Di Facebook
  • Sharebar

T-shirt MuslimahWARKAH BUAT ADAM ; BILA MUSLIMAH JATUH HATI. Baca ... » Kempem AuratNiqab Orang Malaysia. Baca ... » Saya MaruahBagaimana Kalau Dah Terlanjur?. Baca ... » Saya kini dibuka untuk tempahan.

Sejak Kempen Aurat saya Maruah Saya8 Etika Pemakaian Wanita Muslimah. Baca ... » dilancarkan pada tahun 2010 dalam FB, ia telah mendapat sokongan dari orang ramai. Sepanjang tempoh itu kami tidak pernah keluarkan T-Shirt khas untuk kempen ini.

Ramai yang bertanya tentang t-shirt muslimah kempen ini, namun kami tidak dapat menghasilkannya di masa lepas. Alhamdulillah.. kini ia sudah mula dihasilkan. Bermula dari T-Shirt Muslimah ini, InsyaAllah kami akan keluarkan lebih banyak design dari masa ke semasa.

Keterangan lanjut tentang T-Shirt Muslimah ini adalah seperti berikut:

PRE-ORDER 28/2/2013 hingga 3/3/2013.

Baju muslimah ini didatangkan dengan 2 warna berbeza iaitu oren dan purple. Anda boleh memilih mana-mana pilihan yang digemari. Semua saiz available, S,M,L,XL.

  • Harga untuk 1 hingga 9 helai adalah RM45 sehelai.
  • Harga untuk 10 hingga 19 helai adalah RM40 sehelai.
  • Harga untuk 20 helai ke atas ialah RM35 sehelai.
Nota: Tempahan ini ialah pre-order, bermaksud kami akan cetak t-shirt ini atas pesanan anda. Bukan anda membeli t-shirt yang sudah siap. Tempoh tempahan dibuka bermula hari ini sehingga 3/3/2013. Selepas itu tempahan akan ditutup dan kami akan mula mencetak T-Shirt yang sudah ditempah.

Kos Penghantaran:

Semenajung Malaysia(Semasa) Perlukah Malaysia & Indonesia Bersengketa?. Baca ... »: Tambah RM5 – Untuk semua kuantiti(Perniagaan) Mana Lagi Banyak 100 atau 1000. Baca ... ».
Sabah & Serawak: Tambah RM8 untuk 1-3 helai. Tambah RM10 untuk 4 helai ke atas.

Tarikh Penghantaran:

Paling lewat T-Shirt ini dianggarkan akan dipos pada 25/3/13. Ia bergantung kepada proses pembuatan. Biasanya proses pembuatan akan memakan masa antara 1 hingga 3 minggu.

Cara Membuat Tempahan:

Langkah 1:

Masukkan mengikut jumlah tempahan anda ke salah satu akaun berikut:

CIMB BANK

No Akaun: 13020146435525
Nama: Wan Muhd Ali
3rd Party Email(Motivasi Perniagaan) Membaca Email Berguna Yang Tak Guna!. Baca ... »: salam@cahayaislam.netBerdakwah Dan Jana Saham Akhirat Bersama CahayaIslam.net. Baca ... »

MAYBANK

No Akaun: 162085640853
Nama: Nur Iman(Agama) Apa Itu Bidaah?. Baca ... » Najlaa
3rd Party Email: salam@cahayaislam.net

Langkah 2:

Setelah membuat pembayaran, sila isi borang tempahan untuk memaklumkan tentang buritan diri dan tempahan anda. Klik link di bawah untuk mengisi borang tempahan.

Klik Di Sini Untuk Mengisi Borang Tempahan

Tempahan T-Shirt Muslimah

Contoh: Saya mahu T-Shirt warna oren 3 helai. Saiz S = 2, saiz M = 1. T-shirt warna purple 1. Saiz = L.

Please wait...

 
Masukkan Email Anda Di Sini Untuk Mendapatkan Artikel Akan Datang Dari Blog ini Terus ke Email Anda:
One comment

  1. Assalammualaikum,Tuan/Puan,saya nizam nak bertanya tentang baju ,masih ada stor lagi k?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>