Monday , 24 July 2017
Terbaru

Sampul Raya – Beri Duit Raya Sambil Sampaikan Pesanan Dakwah

Nota: Jualan Sudah Ditutup!

Kami telah menghasilkan sampul raya istimewa untuk tahun 2012 ini. Sampul raya ini dihiasi dengan lukisan kartun yang cantik yang dapat menarik perhatian penerimanya. Terdapat 2 rekabentuk yang berbeza, satu kartun wanita muslimah dan satu lagi kartun budak lelaki. Sesuai untuk diberikan kepada kanak-kanak lelaki dan wanita. Setiap design dilengkapi dengan kata-kata nasihat sebagai madah dakwah.

Selain memberi duit raya, kini kita juga berpeluang menyampaikan nasihat dan dakwah.

Sampul Raya Istimewa

Selain dari mempunyai rekaan kartun dan grafik yang cantik, sampul ini juga dihasilkan supaya ianya disimpan dengan baik dan sentiasa menjadi peringatan kepada penerimanya.

Selepas menerima sampul ini, mereka boleh potong bahagian yang telah digariskan dengan garisan putus-putus dan simpan bahagian itu untuk ditampal pada dinding atau kawasan meja study mereka. Dengan cara ini pesanan yang kita sampaikan kepada mereka akan terus mereka ingati. InsyaAllah…

HargaΒ 

Sampul ini dijual satu set dengan harga RM50 sahaja. Satu set ada 100 sampul. 50 sampul kartun wanita muslimah dan 50 sampul kartun lelaki. Kos penghantaran adalah percuma.

Nota: Pakej 50 orang pertama ada lagi untuk -+10 orang lagi.

Jumlah Sampul Ini Adalah Terhad

Buat masa ini kami bercadang menghasilkan sampul ini sebanyak 150 set sahaja. Maksudnya jika setiap seorang beli satu set, maka hanya 150 orang sahaja yang dapat beli sampul ini. Oleh itu, siapa cepat dia dapat.

Tempah Sekarang

Sampul ini masih dalam proses penghasilan dan InsyaAllah akan diposkan kepada anda pada 15 Ogos bersamaan 26 Ramadhan nanti.

Nota: Di bawah ini rekaan grafik sampul raya untuk lelaki:

 

Nota: Jualan Sudah Ditutup!

 

 

42 comments

  1. salam
    saya nak tanya bagaimana dengan penghantaran ke SIngapura?

    thank you
    suzanna

  2. Assalamualaikum,

    sy berminat nk beli.. hari ni mse rest sy bank-in duit ;)) & akan submit borang yer admin…
    sy nk booking utk jd 50 orang pertama tu… ley x admin..
    yang RM50 = 200 pcs..

    Terima kasih… πŸ™‚

  3. Assalamua’laikum.

    masih ada ruang untuk 50 orang pertama tu? (pakej RM50 = 200 keping)

    Kalau ada, saya akan bank in duit hari ni. Terima kasih

  4. Mahadzir Tajuddin

    Assalamualaikum,

    Pada pendapat saya, penghantaran 15 Ogos 2012 adalah agak lewat..saya sudah pun pulang ke kg..khuatir pos akan ambil masa untuk sampai ke alamat penerima sebelum Hari Raya

    • Waalaikumussalam..

      InsyaAllah akan cuba dipercepatkan. Proses agak lambat kerana terpaksa tunggu giliran untuk dicetak.

      Jika Tuan sudah balik kampung ketika itu, emailkan
      kepada kami alamat baru dan kami akan poskan ke alamat di kampung tuan.

  5. salam wma
    bagaimana dengan penghantaran ke singapura?
    alamat rumah saya adalah seperti berikut:-

    Suzanna Binte Saadon
    Block 276 Tampines Street 22 #03-158
    Singapore 520276
    Mobile” 9457 6673/ 9787 4943

    terimakasih dan wassalam.

  6. Assalammualaikum Admin..

    sy berminat nk tempah sampul raya tu.. insyaAllah.. hari ni klu xade ape2 sy akan b.in RM50 untuk tempahan sampul tu ye admin..

    terima kasih πŸ™‚

  7. masoh ada lagi utk 50 org pertama? πŸ™‚

  8. saya baru bank in RM50 tadi.
    Hopefully dpt before raya yer sbb sy bagi alamat di kedah.. ok TQ =)

  9. salam admin (wma)
    saya telah kirim transfer money berjumlah RM75.00
    ke:-

    1) Maybank
    2) No Akaun: 162085640853
    3) Nama: Nur Iman Najlaa

    anda boleh terima wang itu dalam masa 1 jam.
    B/C. D/D No. S12002020045. sila check.

    harap maklum dan wassalam.

    terimakasih.

  10. Salam..
    Ada lagi tak..?

  11. ada lg x sampul rays?

  12. ada lg x yang rm50=200pcs?
    esk saya bnkin

  13. Salam, boleh saya tanye, kalau saya beli dengan kuantiti yg banyak means 1000pcs, boleh en.admin beri discaount x? Kalau blh PM di email sy, tq.

  14. assalam..ada lagi ke?baru jumpa blog ni..hehe

  15. Admin… ade lagi tak?

  16. Aduhai tuan, sempat lagi tak?

  17. salam wma
    agak2 kalau tempahan saya dari singapura ini akan diterima pada hari apa ya??

    thank you.

    wslm
    suzanna (singapura)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*