Sunday , 23 October 2016
Terbaru

Allahu Akbar! Keajaiban Perang Di GAZA


Follow Penulis Di Facebook

Ini kisah benarKoleksi Fakta. Baca ... » yang diceritakan oleh al-fadhil Ustaz Abdullah Zaik Abdul Rahma, Pengerusi Ekskutif Aman PalestinBani Israel, Yahudi, dan Zionis – Siapakah mereka?. Baca ... » dan juga merangkap Presiden Ikatan Muslimin Malaysia(Semasa) Perlukah Malaysia & Indonesia Bersengketa?. Baca ... » yang telah pergi ke GazaBani Israel, Yahudi, dan Zionis – Siapakah mereka?. Baca ... » pada 20-31 Januari yang lalu.

Berikut adalah beberapa kisah benar dan pengalaman beliau di Gaza:

Peristiwa 1

Seorang Ketua Mujahid Gaza berkata pada Ustaz Zaik bahawa, ketika satu pertempuran, komander mujahidinApabila Kuasa Allah Berbicara. Baca ... » menyuruh pejuang tidak menembak kereta kebal YahudiBani Israel, Yahudi, dan Zionis – Siapakah mereka?. Baca ... » yang memasuki kawasan mereka. Dengan berbekalkan baki 6 RPG, tiba-tiba senjata ini menembak ke arah kereta kebal tersebut dan memusnahkan ia. Komander itu menjerit agar tidak menembak dan para pejuang berkata mereka tidak melakukannya. Mereka berkata tiba-tiba senjata mereka berfungsi dan menembak sasaran. Setelah habis adegan aneh itu, para pejuang mendapati baki 6 RPG itu masih tidak digunakan! Dan siapakah yang menembak tentera laknatullah itu??? Allahu Akhbar!

Peristiwa 2

Temuramah bersama tentera YahudiYahudi Yang Menentang Zionis. Baca ... » laknatullah oleh TV IsraelBani Israel, Yahudi, dan Zionis – Siapakah mereka?. Baca ... » yang cedera mengatakan bahawa mereka melihat pejuang Gaza kesemuanya berpakaian putih sedangakan uniform pejuang HamasPenderitaan Rakyat Palestine. Baca ... » bewarna hijau! Siapakah yang berbaju putih itu?

Peristiwa 3

Tentera Yahudi yang buta setelah serangan berkata mereka tiba-tiba dibaling pasir ke mata mereka dan tidak tahu siapakah yang melakukannya.

Peristiwa 4

Peluru berpandu yang pertama di lancarkan oleh Israel ke Gaza mengenai sasarannya iaitu anggota tentera mereka sendiri! Ia berpatah balik! Allahu Akhbar!

Peristiwa 5

Pada permulaan perang, roket-roket Hamas yang hendak dilancarkan, tiba-tiba salah satu roket itu meluncur laju ke udara tanpa ada sesiapa yang mengaktifkan ia. Dan roket itu mengenai sasaran di Israel!

Itulah serba sedikit dari kisah takjub yang sempat diceritakan oleh al-fadhil Ustaz Abdullah Zaik setelah berada lebih seminggu di Gaza atas misi kemanusiaan. Ia kisah benar yang perlu umat IslamPerbezaan Lagenda Budak Setan Dengan Ali Setan Sekarang. Baca ... » ketahui.

Dipetik dari perkongsian di FB.
Masukkan Email Anda Di Sini Untuk Mendapatkan Artikel Akan Datang Dari Blog ini Terus ke Email Anda:
9 comments

 1. shamsiahmustaffa

  Allahuakhbar..

 2. Asalamualikum.ya allah telah lama sudah kuasa memberi peringatan pada kaum yang zalim yang tlah merusakan bumi maka bagimu ya allah turunkan lah mereka bala pada mereka yang melakukan kezaliman ‘israel’ dan ya allah tolong mereka ‘islam’ palestin untk mencapai keaman dan bukakan lah pintu rahmatmu buat mereka yang telah gugur syahid dimedan perang.dan masukkan lah merekd kedalam syurgamu yg kekal lgi abdi.

 3. tuti azuraidah nasir

  Semoga Allah lindungi orang-orang Islam di bumi Gaza… Amin

 4. salmah bte ismail

  Ya Allah Engkau lindungila hamba-hambaMU di Bumi GAZA…Dengan kekuasaanMu Ya Allah… Engkau kembalikan setisp peluru yang dilontarkan ke bumi GAZA.. berpatah balik ke Israel…

 5. Bersabarlah pndu2k gaza smg prlindugn اَللّهُ sllu ad untk kalian dgn tntra malaikat’y membumihaguskn zionis israel. Allohuakbar

 6. hamizah mansor

  ya allah.. btapa besarny kuasa allah,allah sntiasa m,lindungi hambanya yg t,aniya dpd d,aniaya oleh kaum yg d,laknat oleh allah.. ambillah iktibr bhw allah akn sntiasa b,sme hmbany ..wallahualam

 7. Allahu Akbar

 8. Tiara Bazighah

  Subhanallah
  Allah maha adil

 9. ahmad Firdaus

  Allahu akbar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*